Dugnad

Av hensyn til mye snø og at de fleste ikke har kommet i gang med hagearbeid etter vinteren – så har vi utsatt dugnaden litt i år. Vårdugnad blir mandag 15 mai med oppmøte fotballbanen kl. 1800.

12 mai får vi 4 containere blandet avfall og et el-bur til el-avfall som står til 15 mai om morgenen (det er ikke plass til flere containere i år grunnet prosjektene våre)

Vi ber om at det ikke kastes el-avfall i blandet avfall og vi ber også om at de som har mye avfall etter oppussing etc kjører dette selv på Lindum. Ta hensyn til at alle har litt å kaste så ikke container blir fylt opp av noen få husstander.

15 mai får vi 4 containere til hageavfall – og dette er KUN til hageavfall. Vi blir belastet veldig mye mer om det kastes andre ting i denne – så vær vennlig å respektere dette. Denne containeren blir hentet 16 mai.

Før dugnaden kan det være lurt å sjekke hekken og få denne ned til grei høyde og bredde. Gjennom vinteren skal den ikke oversige 1,80m  – en hekk vokser så det er lurt å kappe den godt under dette så du slipper å gjøre dette i to omganger.

Det vil bli feid igjen 16 mai. Fei gjerne grus ut av veikanter og inn på veien før dette – men ikke legg det i hauger da feiemaskinen ikke får med seg alt da. I år vil vi konsentrere oss om å rake ut alle hauger med bark etter trefelling, plukke søppel, rake ved fotballbanen. Dugnaden er for å rydde fellesområdene våre slik at disse fremstår fine gjennom sommeren.

Om du ikke kan møte opp på dugnaden – så er det fint om du tar i et tak på egenhånd før dugnaden.

Det beste med dugnaden er at om det er fint vær, godt oppmøte og utført arbeid – sa vanker det drikke og is etterpå. Vel møtt alle sammen!

Styret