kan du enkelt administrere ditt eget medlemskap på «Min side» – og det er gjennom registreringen du vil få informasjon fra styret i Tolerud Borettslag fremover – så dette er viktig!

Her vil du finne informasjon om din ansiennitet, betalingsstatus og opplysningene vi har registrert på deg. Sistnevnte kan du også enkelt oppdatere dersom du for eksempel flytter til en ny bolig.

Bor du i et borettslag eller sameie som NBBO er forretningsfører for vil du også finne opplysninger om felleskostnadene og betalingsstatus for disse, informasjon om styret og boligselskapets forsikring.

Med en bruker på «Min side» kan du også opprette varsler om nye boliger på forkjøpsrett, og du kan melde forkjøpsrett direkte på nett.

Opprette bruker på «Min side»:

For å registrere bruker på «Min side», gå inn på https://minside.bbl.no/NBBO/ , trykk deretter på «Registrer bruker». Du vil da bli videresendt til et bilde som sier «Velkommen som BBLiD bruker!». Her taster du inn e-post eller mobilnummer og ønsket passord og trykker «bekreft».

Du vil da motta en pin-kode, enten på e-post eller telefonnummer (dette avhenger av om du forsøkte å registrere deg med e-post eller telefonnummer) for å bekrefte din identitet.

Skulle du ikke være registrert med e-post eller telefonnummer hos NBBO, vil du få beskjed om at «registrering feilet» og at vi ikke kan finne e-post/telefonnummer registrert hos oss. Hvis det skulle være tilfelle, send inn skjemaet nedenfor og vil vil registrere dette for deg.

Jeg får ikke registrert meg

Ditt navn:*

Din fødselsdato:*

Dag

Måned

År

Ditt mobilnummer:

Din e-post:*

Skriv inn e-post

Bekreft e-post