Julebrev og nyttig informasjon

Vi nærmer oss jul/nyttår, og legger bak oss et ganske krevende år når det gjelder styrearbeid. Vi ser også at tiden fremover blir krevende for alle som bor her, i form av økte kostnader og arbeider som pågår ennå over en del tid. Det er dessverre slik at det vedlikeholdet som gjøres nå er påkrevet, boligmassen vår er/var i ferd med å påføre oss mye kostnader i form av råte i kledning og utette tak med påfølgende vannlekkasjer og ødeleggelser i flere boliger. Nå ser vi frem til å bli ferdige med prosjektene våre så alle får gode og tette hus. Vi kan informere om at veggprosjektet ligger noe foran skjema pr i dag, mens takene går etter planen som er satt.

Så må vi komme med noen oppfordringer til dere alle. Vi har både husordensregler og vedtekter i borettslaget, du finner disse på hjemmesiden vår , www.tolerud.no , under «om oss», og vi ber alle lese disse og også overholde de. Styret har mye arbeid med meldinger som kommer om ulovlig kjøring og parkering på feltet. Vi har mange barn her og det er trangt her, av sikkerhet for de minste og for fremkomst av utrykningskjøretøy/brøytebil etc., ønskes det minst mulig biltrafikk i gatene våre. Det er selvsagt forståelse for at man av og til har tunge ting som skal av/pålesses – men utover den tiden dette tar så er det ikke lovlig å parkere biler/MC/moped inne på feltet vårt. Nå er det i tillegg også enda dårligere adkomstforhold i den perioden vi har prosjektene våre gående. Takk for forståelse og overholdelse av dette.

Det har vært noen fiberbrudd i forbindelse med etterisolering av vegger og ny kledning. Vi ber om at dette meldes inn til styret, da reparasjon av dette ligger inne i anbudet til Vestviken og dekkes/ordnes av de. Vi ønsker ikke ekstra kostnader forbundet med dette fra Viken Fiber.

Søppel hus mellom jul og nyttår. Siste tømming før jul er 14.12. på mat/restavfall – men det tømmes igjen 28.12. Papir og glass/plast tømmes også 28.12. Vi har pga av kostnadene ikke bestilt ekstra tømming mellom jul og nyttår, vi tenker at med tømming mellom jul og nyttår så vil dette gå bra.

For reparasjoner som skal belastes borettslaget, så må dette bestilles via styret. Hvem man bruker privat er opptil hver enkelt så lenge de er godkjent for den jobben de gjør, men vi lister opp de vi har avtale med:

Rørreven er vår faste rørlegger – mobil 991 17 733

Viken Lås og Sikkerhet brukes for dørlåser – mobil 418 67 000

Trolsrud er vår elektriker – mobil 958 88 096

Vi har en flaggstang i borettslaget og det skal flagges på offentlige høytidsdager. Her har styret ikke vært gode nok gjennom året, vi beklager dette og kan ikke skylde på annet enn forglemmelse og at vi har vært bortreist. Vi skal prøve og forbedre oss på dette!  Spørsmål fra oss er om det er noen i borettslaget som kunne tenkt seg å ta denne jobben frivillig for oss – evt dele den på to personer? Send oss gjerne en mail om du vil og kan😊

Da gjenstår det å takke for året som har gått og ønske dere alle en fredelig julehøytid. Vær forsiktig med vedfyring og levende lys, og sørg for at alle batterier i røykvarslere virker.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR ønskes dere fra oss i styret.